Skip to content

Георги Врабчев взе участие в кампанията „150 урока за Васил Левски“

Тази година България отбелязва 150 години от обесването на най-славния си герой – Васил Левски. В памет на саможертвата му, СУ „Васил Левски“ в Карлово организира голяма международна кампания под надслов „150 урока за Васил Левски“.

За мен е огромна чест, че бях поканен да се включа в кампанията за да разкажа пред ученици и преподаватели, историята на създадения от мен 3D портрет на Васил Левски. Разгледахме причината да се заема с този проект, какви трудности съм срещнал в процеса на неговото създаване, технологията свързана с работата ми, отзвука след представянето му и последвалата работа по неговото доусъвършенстване.

Благодаря за поканата на г-жа Янка Минева – учител по история в СУ „Васил Левски“ гр. Карлово и на всички ученици и учители за топлото посрещане и прекрасната атмосфера по време на моята лекция. Очарован съм от отношението както на учителите, така и на учениците. Вярвам, че образователната ни система има бъдеще с професионалисти, като просветителите в това училище. Всичко, което правят, има смисъл!