Семейна фотография

Семейната фотография е чудесен начин да запазите спомените от ежедневието си и да ги споделите с приятели и роднини.
Семейните снимки са важни по много причини. Те улавят спомени, документират растежа на децата и показват на света нашите най-ценни взаимоотношения. За някои хора семейните портрети са начин да запазят спомена за любим човек.

Екипът ни с радост ще ви даде насоки и ще ви помогне в избора на най-подходящия тип фотосесия за вас и близките ви: от традиционните семейни портрети до концептуални, арт семейни фотосесии, от фотосесия в студио, през снимки на открито или пък от семейно тържество.

Позволете ни заедно да сътворим семейните снимки, които ще искате да запазите, да покажете, да споделите.

В зависимост от стила и предпочитанията ви, можете да изберете типът семейна фотография, който ви подхожда най-много.

Традиционната семейна фотография е първият тип семейна фотография, за който се сещат повечето хора. Той представлява стилно поставяне на семейството в различни позиции. Този тип снимки могат да бъдат заснети както в студио, така и на открито.

Естествена и спонтанна семейна фотография е типът, който заснема естествени моменти от живота на семейството, без постановки или позиране. Този тип снимки често е свързан с децата и техните игри, разходки, забавления.

Концептуална семейна фотография включва задълбочено изследване на темата и създаване на сцени и ефекти. Този тип снимки могат да бъдат свързани с тематични събития като кръщенета, сватби, Коледа и много други.

Семейната Арт фотография включва създаването на изкуствени и визуално впечатляващи изображения на семейството, често с използването на креативни техники за осветление, композиция и обработка на изображенията.

Местата, на които можете да направите семейната си фотосесия, са много и разнообразни. Ако искате да заснемете естествени моменти, можете да изберете паркове, градини, плажове и други открити места. Ако предпочитате по-стилни снимки, можете да изберете студио. За по-интересни и концептуални снимки, можете да изберете места като забележителности, интересни сгради, музеи, заведения и други.

Независимо от типа снимки, на който сте се спрели, важно е мястото и моментът да са подходящи, за да можете да се почувствате комфортно и да бъдете непринудени.

Нашият екип с радост ще бъде част от всяко ваше, семейно мероприятие. Малка част от събитията, подходящи за семейни фотосесии са:

  • семейни празници – рождени дни, Коледа, Нова година, Великден, Хелоуин и други.
  • семейни почивки – плаж, къмпинг, посещение на забележителности и други туристически обекти.
  • семейни спортни мероприятия – футбол, волейбол, тенис, баскетбол и други.
  • семейни излети сред природа – разходки в гората, пикник, къмпинг, риболов и други.
  • специални събития – сватби, кръщенета, юбилеи, кръщенета, абитуриентски и абсолвентски балове, конкурси, концерти, представления и други специални поводи.
  • семейни занимания – игра в парка, игра вкъщи, готвене и много други.

Повече информация относно цена, избор на снимки, получаване на снимки и авторско право, ще намерите в секция ЦЕНОРАЗПИС.

Разгледай ГАЛЕРИЯТА.

Заснемане на животни и домашни любимци

Vrabchev Studio ще се погрижи за всеки детайл, за да улови най-доброто от вашите любимци, техните индивидуални черти, изрази и емоции. Ние разбираме, че всяко животно е уникално и има своя собствена история за разказване.

Независимо дали искате портретно изображение на вашия домашен любимец, вълнуваща фотография на дивата природа или моменти от дейността на животните в тяхната естествена среда. Нашата мисия е да ви предоставим незабравими, изразителни и висококачествени снимки, които ще ви доставят радост и ще ви напомнят за връзката ви с животните.

Нашият подход е напълно клиентски ориентиран и се стремим да разберем вашите предпочитания, както и личността и характеристиките на вашия домашен любимец. Ние сме гъвкави и сме готови да работим във всяка обстановка, за да създадем снимки, които отразяват уникалността и красотата на вашия любимец.

Повече информация относно цена, избор на снимки, получаване на снимки и авторско право, ще намерите в секция ЦЕНОРАЗПИС.

Разгледай ГАЛЕРИЯТА.