Skip to content

ЗАСНЕМАНЕ НА ЖИВОТНИ

Ние разбираме вашата страст към животните и сме тук, за да ви помогнем да запечатате невероятните моменти на тези прекрасни същества.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

От началото на консултацията до предаването на крайния продукт, професионалното обслужване е гарантирано.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ

Искаме да бъдем сигурни, че получавате това, за което плащате. Ако даден пакет не отговаря на вашите изисквания, то ще ви предоставим персонализирана услуга.

локация

Фотосесиите могат да бъдат осъществени в студио, навън или на избрана от вас локация.

Vrabchev Studio ще се погрижи за всеки детайл, за да улови най-доброто от вашите любимци, техните индивидуални черти, изрази и емоции. Ние разбираме, че всяко животно е уникално и има своя собствена история за разказване.

Независимо дали искате портретно изображение на вашия домашен любимец, вълнуваща фотография на дивата природа или моменти от дейността на животните в тяхната естествена среда. Нашата мисия е да ви предоставим незабравими, изразителни и висококачествени снимки, които ще ви доставят радост и ще ви напомнят за връзката ви с животните.

Нашият подход е напълно клиентски ориентиран и се стремим да разберем вашите предпочитания, както и личността и характеристиките на вашия домашен любимец. Ние сме гъвкави и сме готови да работим във всяка обстановка, за да създадем снимки, които отразяват уникалността и красотата на вашия любимец.