Skip to content

ВИДЕО РЕКЛАМА

Видео рекламата е изключително ефективен начин да привлечете вниманието на аудитория и да постигнете изключителни резултати. Ние сме тук, за да ви помогнем да създадете впечатляващи видео реклами, които ще привличат и задържат вниманието на вашите клиенти.

Видеото е най-важнато средство за комуникация на бизнеса с клиентите. Проучване показа, че 88% от потребителите намират видеото за полезно при вземане на решение за онлайн покупка и хората прекарват до 19 часа седмично в гледане на видео онлайн.

Налице е голямо разнообразие от рекламни стилове, включително промоционални видеоклипове, видеоклипове за марки, видеоклипове с обяснения, препоръки на клиенти и др.

Нашият екип ще ви помогне и ще създадем заедно уникално видео, което се вписва в идентичността на вашата марка, кореспондира с аудитория ви и показва вашите стоки или услуги в най-добрата им светлина.

  • Рекламни клипове – кратки видеоклипове, които се използват за привличане на внимание и представяне на продуктите или услугите ви.
  • Промоционални видеа – видеа, които се използват за представяне на конкретни продукти или услуги и за убеждаване на клиентите да ги закупят.
  • Обучителни видеа – видеа, които предоставят информация за вашите продукти или услуги и помагат на клиентите да вземат по-добри решения.
  • Brand awareness – видеа, които се използват за изграждане или затвърдяване на идентичността на бранда.

Vrabchev Studio изготвя индивидуални проекти за всеки наш клиент. Не се колебайте да се свържете с нас за цени и допълнителна информация.